Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu: "Bayrağımıza uzanan elleri kırmasını biliriz"

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu: "Bayrağımıza uzanan elleri kırmasını biliriz"
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yeni göreve başlayan Bakanlar Kemal Memişoğlu ve Murat Kurum'a başarı diledi ve daha önceki bakanlar Koca ile Özhaseki'ye teşekkür etti. Erdoğan, son dönemde artış gösteren orman yangınlarına dikkat çekerek, bu konuda yapılan çalışmalardan bahsetti ve vatandaşlara daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Ayrıca, tarım faaliyetlerine devlet eliyle yapılan desteklerin önemine vurgu yaparak, muhalefetin bu konuda milletin zihnini bulandırdığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin tarım sektörüne sağladığı desteklerle ilgili bilgileri paylaşarak, muhalefetin bu desteklere yönelik eleştirilerini eleştirdi ve halkın bu konuda doğru bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

"OYUNU KİMİN YAZDIĞINI BİLİYORUZ"

Kayseri'de başlayan ve Suriye'nin kuzeyine de uzanan olaylara sert tepki gösteren Erdoğan, "Oyunu kimin yazdığını biliyoruz, fitne teşebbüsleri boşa çıktı" diyerek olaylara müdahale edildiğini belirtti ve "İstihbarat birimlerimizin titiz çalışmaları sürüyor" dedi.

Erdoğan, olayla ilgili çok sayıda gözaltı olduğunu bildirerek bayrağa uzatılan ellerin kırılacağını aktardı. Erdoğan, Suriye'ye dönüşleri teşvik ettiklerini ve huzur ortamı arttıkça geri dönüşlerin artacağını da belirtti.

ERKEN SEÇİM YANITI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in erken seçim çıkışına da tepki gösteren Erdoğan, bu çıkışın parti içi meseleleri örtbas etmek için yapıldığını belirtti ve erken seçimin gündemde olmadığını dile getirdi.

Erdoğan, son olarak A Milli takıma da Avusturya karşısında başarı dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın açıklanacak enflasyon oranı ve bu oranla birlikte netleşecek memur ve emekli zammıyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.