Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı

Deniz Akkaya'nın kızının Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim ettiğini belirtmesinin ardından 16 yaşındaki kızın ifadesi ortaya çıktı.

Deniz Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı
Yayınlanma:

Kızı, annesinin kendisini darp ettiğini iddia etti ve Akkaya'nın çenesine termos fırlattığını ve boğazına sarılarak yere yatırdığını söyledi.

Olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girerek kızı koruma altına aldı. Deniz Akkaya, kızının devlet korumasına alınmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" ifadelerini kullanmıştı.

Kızın ifadesine göre, Deniz Akkaya kızını önce yere yatırdı, boğazına sarıldı, ayağı ile kafasını tekmeledi. Kız, annesinin elinden kurtulmak için hamle yaptığını ve daha sonra annesinin kendini balkona attığını söyledi.

Deniz Akkaya ise sosyal medya hesabından babasının kızını almak istediğini ancak buna izin vermeyeceğini belirtti. Ayrıca, babasının kızı ile ilgilenmediğini ve yıllarca türlü zulmü uyguladığını ifade etti. Akkaya, ayrıca kızının velayetini almak için harekete geçen babasıyla anlaştığını ve bunun için kızının avukatının kendisine baskı yaptığını iddia etti.

Olayla ilgili olarak Deniz Akkaya'nın avukatının da dahil olduğu kişiler hakkında soruşturma başlatılacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.