Denizli’de eski eşiyle konuşabilmek için 3,5 saat mücadele etti

Denizli'de bir şahıs, ailevi sorunlar nedeniyle 7 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak eski eşiyle görüşme talebinde bulundu. Bu durum, yaklaşık 3,5 saatlik korku dolu anlara neden oldu.

Denizli’de eski eşiyle konuşabilmek için 3,5 saat mücadele etti
Yayınlanma:

Denizli'de bir şahıs, ailevi sorunlar nedeniyle 7 katlı bir apartmanın çatısına çıkarak eski eşiyle görüşme talebinde bulundu. Bu durum, yaklaşık 3,5 saatlik korku dolu anlara neden oldu. Şahıs, eski eşinin gelmesine rağmen ikna olmadı ve onu boğazından yakalamayı başaran bir arkadaşı tarafından kurtarıldı.

aw900105-01.jpg

Olay, sabah saat 06.30 sıralarında Denizli'nin Mekezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki M.A., ilk eşinden 19 yaşında bir oğlu ve ikinci eşinden 4 aylık bir bebeği olduğu belirtilen şahıs, akşam oğluyla tartıştı. Sabah saatlerinde, çalıştığı tostçunun hemen karşısında bulunan 7 katlı apartmanın çatısına çıktı. Durumu fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

aw900105-02.jpg

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, M.A.'nın atlama ihtimaline karşı kaldırıma kurtarma yatağı açarken, uzman ekipler de onu ikna etmeye çalışmak için çatıya çıktı.

aw900105-10.jpg

Ancak M.A., ekiplere direndi ve zaman zaman diğer binanın çatısına geçerek tehlikeli hareketler sergilediği için ikinci bir kurtarma yatağı da açıldı. M.A.'nın aşağıya sarkarak tehlikeli davranışlar sergilemesi, olay yerinde bulunan tanıdıkları, yakınları ve vatandaşlar arasında korku dolu anlar yaşattı.

aw900105-03.jpg

Eski bir iş arkadaşı tarafından kurtarıldı M.A., akrabalarının ve tanıdıklarının ikna etme çabalarının ardından, eski eşini görmek istediğini söyledi. Yaklaşık 3,5 saatlik süre boyunca yemek ve içecek talepleri karşılanan M.A., eski eşini ve çocuklarını da çatıya getirmeleri üzerine geri adım atmadı.

aw900105-08.jpg

Fakat M.A.'nın daha önce aynı iş yerinde çalıştığı bir mesai arkadaşı, akrabaları ve polisin onu oyaladığı bir anda ani bir refleksle M.A.'nın boğazından yakalayarak geri çekmeyi başardı.

aw900105-04.jpg

Çatıdan indirilen M.A., alkışlar eşliğinde aşağıya indirildi ve sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye götürüldü.

aw900105-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.