Dervişoğlu, Akşener ve Erdoğan'ın görüşmesine sert tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeden önce haberdar edilmediğini açıkladı.

Dervişoğlu, Akşener ve Erdoğan'ın görüşmesine sert tepki gösterdi
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeden önce haberdar edilmediğini dile getirerek, "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi." dedi.

Dervişoğlu, görüşmeden önceden haberdar olmadığını, İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından gördüğünü belirtti.

Müsavat Dervişoğlu, görüşmeyi olumlu bulmadığını ve "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi." şeklinde konuştu.

Açıklamasında sert ifadeler kullanan Dervişoğlu, "Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden umadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.