Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yine birbirinden ilginç içerikler var.

Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

KULÜP (2.SEZON) – NETFLIX

İlk sezonu 2021 yılında Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisinin 2. sezonu 15 Eylül'de yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezonda daha çok Çelebi, Matilda ve Raşel çekirdek ailelerini korumak için çaba harcayacak.

"Kendi masalı olanların hikayesi" sloganıyla çekilen Kulüp, yeni bölümleriyle 15 Eylül’de Netflix’e geri dönüyor. 2. sezonun galası yapılan Kulüp dizisinin başrolünde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma yer alıyor.

9 – MUBI

İstanbul'daki mahallelerin birinde yaşayan Kirpi adındaki evsiz bir genç kadının öldürülmesinin ardından, yaşanan cinayet ile ilgisi olabilecek tüm şüphelilerin soruşturma süreçleri anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Ali Poyrazoğlu, Cezmi Baskın, Serra Yılmaz var. Yönetmen koltuğunda ise Nar, Ara, Sofra Sırları gibi birçok filmiyle tanınan Ümit Ünal var. (15 Eylül Cuma)

EL CONDE – NETFLIX

No, Jackie, Neruda, Spencer filmlerinin yönetmeni Pablo Larraín’den yepyeni bir korku komedisi. 1973-1990 tarihlerinde Şili’yi yöneten bir general olan Augusto Pinochet (Jaime Vadell), vampir bir diktatör tasviriyle baş karakterimiz olarak karşımıza çıkıyor. 250 yıldır yaşamasına rağmen artık hırsız olarak anılmaktan sıkılır ve ölmeye karar verir. Ama yaşadıkları ve çevresi buna izin verecek midir? Şili yapımı film, 80. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin cumartesi akşamı gerçekleşen ödül töreninde, En İyi Senaryo ödülünün sahibi olarak festivali büyük bir beğeniyle tamamladı!

TAİLOR – TRT 2

Ailesinden kalma bir terzi dükkanını işletip dükkanın üst katında yaşayan Nikos (Dimitris Imellos); bankanın dükkanını alma tehlikesi ve babasının kötü sağlığı yüzünden, motorla seyyar terzilik işine girişir. Yunanistan yapımı filmin yönetmeni Sonia Liza Kenterman. (16 Eylül Cumartesi)

GELEN AYDINLIK – BLUTV

Asasız Musa, Yaşar Kemal Efsanesi, Sabırsızlık Zamanı filmlerinin yönetmeni, tiyatro yazarı Aydın Orak bu belgeselinde; 1940'larda Ürgüp Tahsinağa Kütüphanesi'nde memur olan, sonrasında da insanların kitaplara erişmesi için seyyar şekilde köyleri gezerek hizmet veren kütüphaneci Mustafa Güzelgöz'ün hikayesini anlatıyor.

ARABESKİN AŞIK KADINLARI – EXXEN

Arabesk müziğin öne çıkan adları hep erkekler olurken; şiddete uğrayan, piyasada olmasına izin verilmeyen ve bunlara rağmen hikayelerini anlatmaya devam eden Bergen, Cansever, Kamuran Akkor, Semiha Yankı, Gülden Karaböcek, Biricik gibi birçok kadın sanatçıyı ele alan sekiz bölümlük bir belgesel. Dillerden düşmeyen şarkıların gerçek hikayelerini, dillere pelesenk oluş dönemlerine şahitlik edeceğiniz belgesel de Murathan Mungan da anlatıcılar arasında yer alıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.