Dilan Polat davasında sıcak gelişme: Tahliye talep edilmişti, hastaneye sevk edildi

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklu bulunan sosyal medya ünlüsü Dilan Polat'ın tahliye talebi mahkeme tarafından reddedildi. Bunun yerine, Polat'ın 3 ay boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesi kararlaştırıldı.

Dilan Polat davasında sıcak gelişme: Tahliye talep edilmişti, hastaneye sevk edildi
Yayınlanma:

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki kara para aklama soruşturması devam ediyor. Soruşturma sürerken, Dilan Polat hapishanede sinir krizi geçirerek kendine zarar vermişti ve vücudunda kesikler ve morluklar oluşmuştu.

Dilan Polat'ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının uygun olmadığını belirterek tahliye talebinde bulundu. Ancak mahkeme, bu talebi reddetti ve Polat'ın 3 ay boyunca psikiyatri kliniğinde tedavi görmesine karar verdi.

Polat'ın tedavisinin ardından tekrar cezaevine gönderileceği belirtildi. Adli Tıp Kurumu'nun raporunda, Polat'ın intihar riski taşıdığı ve yüksek güvenlikli sağlık kuruluşunda tedavi edilmesinin uygun olduğu ifade edildi. Rapor ayrıca, tedavinin klinik remisyon sağlandıktan sonra devam edilmesi gerektiğini önerdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.