DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Şevki Yılmaz'a 'soysuz' yanıtı: Türk milleti bu ihanetleri asla unutmayacak

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'soysuz' diyebilecek kadar soyu bozukların hala içimizde dolaşabilmesi, en az değişmiş yeni CHP, PKK, PYD, FETÖ ittifakı kadar tehlikelidir. Türk milleti bu ihanetleri asla unutmayacak ve affetmeyecektir." dedi.

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan Şevki Yılmaz'a 'soysuz' yanıtı: Türk milleti bu ihanetleri asla unutmayacak
Yayınlanma:

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için hazırlanan aday listelerinin seçim kurullarına tesliminin dün sona erdiğini hatırlattı.

Bazı siyasi partilerde yaşanan gelişmelerin, 31 Mart seçimlerini mahalli özellikler yerine "14 ve 28 Mayıs seçimlerinin rövanşı" olarak gören bir stratejiye dayandığını belirten Aksakal,

"Aynı merkez tarafından kontrol edilen ve 100 yıl önce Cumhuriyet'i kuran parti ile 100 yıllık Cumhuriyet'i yıkmak isteyen partiye hedef birliği yaptırdılar ve görülüyor ki bu da sağlanmıştır. Değişmiş yeni CHP ile PKK terör örgütünün siyasi ayağı arasında bir hedef birliği var. İsimlerini ne kadar değiştirirlerse değiştirsinler onlar PKK'nın Meclis'teki kadrolarıdır. Bunu sadece biz değil, 85 milyon yurttaş böyle kabul ediyor."

TÜRK MİLLETİ BU İHANETLERİ ASLA UNUTMAYACAK!

Eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın Atatürk'e yönelik sözlerini eleştiren Aksakal, şu ifadeleri kullandı:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'soysuz' diyebilecek kadar soyu bozukların hala içimizde dolaşabilmesi, en az değişmiş yeni CHP, PKK, PYD, FETÖ ittifakı kadar tehlikelidir. Türk milleti bu ihanetleri asla unutmayacak ve affetmeyecektir."

Cumhuriyet savcılarına seslenen Aksakal, Şevki Yılmaz hakkında yasal işlem başlatılmasını talep ederek, Atatürk'e yönelik sarf edilen sözlerin düşünce özgürlüğü olarak kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Bayram ikramiyelerine ilişkin de konuşan Aksakal, bayram ikramiyelerinin enflasyon oranında artırılması gerektiğini belirterek, "Bizim önerimiz 12 bin 500 TL olması." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.