Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi kaç TL yatacak? Maaş erken mi yatacak?

Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi kaç TL yatacak? Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi erken mi yatacak? Ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi kaç TL yatacak? Maaş erken mi yatacak?
Yayınlanma:

Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi kaç TL yatacak? Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi erken mi yatacak? Ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli maaşı zamlandı mı? Bayram ikramiyesi zamlandı mı? Maaşlar ne zaman yatacak? SON DAKİKA kulis bilgileri...

untitled-1-001.jpg

EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bugün yeni Kabine ilk kez toplandı. Kabine Toplantısı'nın temel başlıkları ise maaş zamları, asgari ücret ve emeklilerin ikramiyeleri... Kurban Bayramı öncesinde emeklilere maaşlarının ve ikramiyelerinin erken ödenmesi bekleniyor.

untitled-1-002.jpg

BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ TL YATACAK?

Kabine kesinleşmesi beklenen tarihlerde, SSK emeklileri yaşlılık aylığı tahsis numarasına göre her ayın 17'si ile 26'sı arasında aylığını alıyor.

Bağ-Kur'lular her ayın 25'i ile 28'i arasında emekli aylığını hesabında görürken, memur emeklilerinin maaş günü ayın 1'i ile 5'i arasında bulunuyor.

EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ ERKEN Mİ YATACAK?

Haziran aylıkları bayram nedeniyle SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ve memur emeklilerinin de Temmuz aylıkları erken verilebilecek. Maaşlarla birlikte ikramiyelerin de yatırılması bekleniyor.

untitled-1-003.jpg

EMEKLİ MAAŞI VE BAYRAM İKRAMİYESİ HANGİ TARİHTE YATACAK?

SSK kapsamında gelir ve aylık alanların Haziran dönemi gelir/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17 Haziran ile 21 Haziran tarihleri arasında 5 gün içinde ödenmesi planlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.