Eski Belediye Başkanına silahlı saldırı!

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde, eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Soğuk’un sabah saatlerinde evine gitmek üzere yola çıktığı sırada meydana geldi.

Eski Belediye Başkanına silahlı saldırı!
Yayınlanma:

Ahmet Soğuk, Çark Deresi Köprüsü’nü geçtikten sonra evinin yakınlarına geldiğinde kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu Soğuk’un kontrolünü kaybettiği otomobil, bir fındık bahçesine uçarak durdu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralı olarak ambulansla Ferizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Soğuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Soğuk’un cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR

Ahmet Soğuk’un ölümü, ailesi ve yakınları arasında büyük üzüntüye yol açtı. Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili delil toplama çalışmaları devam ediyor.

SAKARYA VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Ahmet Soğuk’un saldırıda hayatını kaybettiğini ve olay yerinde delil toplama çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti. Vali Karadeniz, “Cumhuriyet Başsavcımız, başsavcı vekilimiz, İl Emniyet Müdürümüz ve Kaymakamımız olayın aydınlatılması için azami gayret gösteriyor. Yakın zamanda sonuç alınmasını ümit ediyorum. Ahmet Soğuk’a Allah’tan rahmet, Ferizli ilçemize ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.