Eyüpsultan'da 4 katlı iş yerinde yangın çıktı: Çok sayıda itfaiye olay yerinde

Alibeyköy Merkez'de bulunan 4 katlı bir iş yerinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sararken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Eyüpsultan'da 4 katlı iş yerinde yangın çıktı: Çok sayıda itfaiye olay yerinde
Yayınlanma:

Yangın, Eyüpsultan Alibeyköy Merkez Mahallesi'nde bulunan 4 katlı iş yerinin çatısında başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede tüm çatıyı sardı. Alevlerin hızla yayılması üzerine çevrede panik yaşandı.

Yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak ve çevredeki binalara sıçramasını engellemek için yoğun çaba sarf etti.

Eyüpsultan'ın Alibeyköy Vardar Bulvarı'nda bulunan 3 katlı bir binanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, kısa sürede büyüyen alevler çatının tamamını sardı.

İtfaiyenin yaklaşık bir saat süren müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak çatıda önemli hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni ve hasarın boyutu hakkında detaylı inceleme devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.