Farzad Kafili: Tahran Ankara arası haftada 4 sefer yapıyoruz

Tahran Ankara arası direk uçuş gün sayısının giderek arttığını belirten Mahan Air Havayolları Ankara Sorumlusu Farzad Kafili uçuşlar hakkında bilgi verdi

Farzad Kafili: Tahran Ankara arası haftada 4 sefer yapıyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye’ye hizmete başladıkları 2012 yılından bu yana Tahran Ankara arası direk uçuş gün sayınının giderek arttığını belirten Mahan Air Havayolları Ankara Sorumlusu Farzad Kafili, İranlıların tatil amaçlı seyahatlerinin yanı sıra yatırım amaçlı da Ankara’ya geldiğini kaydetti. Tahran Ankara arası haftada 4 sefer yaptıklarını söyleyen Kafili, ortalama bin İranlı’yı Ankara ‘ya taşıdıklarını bildirdi. İranlıların gerek tatil gerekse iş amaçlı gezilerinin büyük bir çoğunluğunu Ankara’ya yaptıklarını kaydeden Kafili, Ankara’da hatırı sayılır konaklama rezervasyonları aldıklarını anlattı. Gelen talep doğrultusunda Tahran Ankara sefer sayısını haftada 4’den 5’e çıkarmayı düşündüklerini belirten Kafili, Tahran’dan Ankara’ya haftada ortalama bin kişiyi taşıdıklarını dile getirdi.

mahan-air-1.jpg

300 YOLCU TAŞIYORUZ

Tahran-Ankara arasındaki yoğunluğu karşılamak için dünyanın en popüler geniş gövdeli uçaklardan biri olan Airbus A 340 ile uçuş gerçekleştirdiklerini aktaran Kafili, tek seferde 300 yolcuyu taşıyabildiklerini söyledi. Her seferde doluluk oranlarına ulaştıklarını belirten Kafili, günden güne büyüme gösteren firmanın daha çok İranlıyı Ankara ile buluşturmayı hedeflediğini anlattı. Kafili, İran halkının Ankara’yı kültür olarak benimsediğini ifade etti. Bundan dolayı direk uçuşlarda Ankara’ya öncelik verildiğini belirten Kafili, “Halkımız tatil ve yatırım amaçlı olarak ilk sırada Ankara’yı tercih ediyor. İnanıyorum ki, önümüzdeki süreçte de yapacağımız işbirlikleri ile karşılıklı olarak büyümeye devam edeceğiz” dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.