Fatih’te şüpheli şahıs polise ateş açtı

İstanbul'un Fatih ilçesinde, akşam saatlerinde polis ekiplerinin bir iş yerine yaptıkları müdahale sırasında bir şüpheli şahıs, emniyet görevlilerine ateş açtı.

Fatih’te şüpheli şahıs polise ateş açtı
Yayınlanma:

Olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı; ateş açan şahıs polis ekiplerine teslim oldu.

Olay, saat 23.00 sıralarında Fatih'in Haseki Sultan Mahallesi, Suphi Paşa Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir iş yeri hakkında gelen ihbar üzerine Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorlu yunus timleri bölgeye yönlendirildi. Polis ekipleri, iş yerinde bulunan iki kişiden kimliklerini göstermelerini istedi. Ancak V.B. isimli şahıs kimliğini vermeyi reddetti ve polis ekiplerine silahla ateş açtı.

Polis ekipleri, kendilerine yönelik saldırıya karşılık olarak silahla ateş açarak karşılık verdi. Telsizle destek talebinde bulunulmasının ardından bölgeye çok sayıda ek polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin uyarıları ve müzakereleri sonucunda, ateş açan şahıs kısa süre içinde teslim oldu. Olayda ölen veya yaralanan olmadı.

V.B.'nin gözaltına alınmasının ardından olay yerinde Özel Harekat polisleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri, çevredeki kamera görüntülerini inceledi ve mahalle sakinlerinden bilgi topladı. Yapılan araştırmalar sonucunda, V.B.'nin cinayetten arandığı ve sahte kimlik taşıdığı öğrenildi. Gözaltına alınan iki şahıs ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüpheli şahsın silahıyla polis ekiplerine direndiği ve ardından teslim olduğu anlar yer aldı. Polis, yaşanan olayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.