Gece ve Gündüz filminin konusu nedir? Gece ve Gündüz filmi ne zaman çekildi? Gece ve Gündüz filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

2010 yılında vizyona giren ve başrollerinde Tom Cruise ve Cameron Diaz'ın bulunduğu Gece ve Gündüz filmi sosyal medyada en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Gece ve Gündüz filminin konusu nedir? Gece ve Gündüz filmi ne zaman çekildi? Gece ve Gündüz filmi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar...

Gece ve Gündüz filminin konusu nedir? Gece ve Gündüz filmi ne zaman çekildi? Gece ve Gündüz filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
Yayınlanma:

2010 yapımı olan Gece ve Gündüz filmi, kendi halinde yolculuk yapan bir kadın ve yakışıklı bir ajanın macera dolu hikayesini anlatıyor. Peki Gece ve Gündüz filminin konusu nedir? Gece ve Gündüz filmi ne zaman çekildi? Gece ve Gündüz filmi oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar...

GECE GÜNDÜZ FİLMİ KONUSU

June, sevimli ve hoş bir genç kadın olarak, sade ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Tekdüze günlerine alışmış ve yalnızlığını kabullenmiş olan June (Cameron Diaz), kız kardeşinin düğünü için tatlı bir telaş içindedir ve büyük güne hazırlık yapmaktadır. Ancak, kaderin bir cilvesiyle gizli bir ajan olan Milner (Tom Cruise) ile karşılaşır. Bu beklenmedik tanışıklık, June'u tehlikeli ve bir o kadar da eğlenceli bir dizi maceraya sürükler. Her ne yaparlarsa yapsınlar, yolları sürekli kesişecektir.

GECE GÜNDÜZ FİLMİ OYUNCU KADROSU

Tom Cruise - Roy Miller/Matthew Knight

Cameron Diaz - June Havens

Peter Sarsgaard - John Fitzgerald

Jordi Mollà - Antonio Quintana

Viola Davis - Isabel George

Paul Dano - Simon Feck

Falk Hentschel - Bernhard

Marc Blucas - Rodney

Lennie Loftin - Braces

Maggie Grace - April Havens

Rich Manley - Danny

Dale Dye - Frank Jenkins

Celia Weston - Molly Knight

Jack O'Connell - Wilmer

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.