Gençler’de yoğun tempo

2019-2020 Spor Toto Süper Lig sezonu hazırlıklarına başlayan Gençlerbirliği’nde yoğun tempo başladı.

Gençler’de yoğun tempo
Yayınlanma:
Güncelleme:

2019-2020 Spor Toto Süper Lig sezonu hazırlıklarına başlayan Gençlerbirliği’nde yoğun tempo başladı. Teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde günü çift antrenman yaparak tamamlayan kırmızı siyahlı ekipte giderek artan antrenman temposu futbolcuları zorlamaya başladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanına ısınma koşusu ile başlayan futbolcular daha sonra çift kale maçla devam etti.

TESTLER SÜRÜYOR

Gençlerbirliği’nde yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra sağlık kontrolleri de devam ediyor. Kırmızı siyahlı futbolculardan bir grup Acıbadem Ankara Hastanesi’ne giderek sağlık kontrolünden geçti. İlk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri gerçekleşti. Sporcuların sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Yapılan testlerde şimdiye kadar olumsuz bir durum ortaya çıkmazken kesin sonuçların birkaç gün içinde açıklanacağı belirtildi.

SÖZLEŞME UZATTI

Öte yandan kırmızı siyahlı kulübün altyapısından yetişen ve bu sezon sözleşmesi biten Halil İbrahim Pehlivan ile Gençlerbirliği yeniden anlaşarak iki yıllık sözleşmeye imza attı. Halil İbrahim Pehlivan kırmızı siyahlı ekibin her kategorisinde forma giydikten sonra Hacettepe’de şampiyonluk sevinci yaşayarak Gençlerbirliği A takımına yükseldi. 25 yaşındaki Halil İbrahim Pehlivan’ın imza töreninde Kulüp Genel Menajeri Emrah Atasoy ve Teknik Direktör Mustafa Kaplan da hazır bulundu.

Kaynak:Bülten

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.