Gökhan Zan: Çekilmem için rüşvet teklif edildi

6 Şubat'taki Maraş depremlerinin en fazla zarara uğrattığı iller arasında bulunan Hatay'da Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, adaylıktan çekilmesi için rüşvet teklifi alarak mafya tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Gökhan Zan: Çekilmem için rüşvet teklif edildi
Yayınlanma:

Medyascope'ta Ruşen Çakır'a konuşan Zan, adaylıktan çekilmesi için kendisine açık çekle rüşvet teklif edildiğini ifade ederek, "Bana, çekilmem için açık çek teklif edildi, 'İstediğin parayı al, yaz' dediler. Ancak ben böyle bir teklifi kabul etmedim. Hatta iki kez aracılar vasıtasıyla mafya adı verilen kişiler tarafından tehdit edildim. Ancak ben bu kişilere boyun eğmeyeceğim" şeklinde konuştu.

Hatay halkını alternatifsiz bırakmayacağını ve resmi adaylık başvurusunu son dakikaya kadar beklediğini belirten Zan, CHP'nin Lütfü Savaş'ın adaylığını geri çekmemesi üzerine Yüksek Seçim Kurulu'na saat 16:55'te başvurduğunu ifade etti.

"Doğru adayda birleşmek için sonuna kadar bekledim. Ancak hem benim çekilmemi isteyecekler, bana ahlaksız tekliflerde bulunacaklar, birçok kişiyi aracı olarak kullanacaklar ve mafyalar aracılığıyla beni tehdit edecekler. Ben halkımın yanındayım ve Türkiye İşçi Partisi'nin ve Hatay'ın bir evladı olarak bu yarışta varım" şeklinde konuşan Zan, rüşvet teklif eden ve kendisini tehdit eden kişilerin kimliklerini açıklamadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.