Gülcemal’in 5’inci bölüm fragmanı yayınladı

Gülcemal’in 5’inci bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

Gülcemal’in 5’inci bölüm fragmanı yayınladı
Yayınlanma:

GÜLCEMAL 5’İNCİ BÖLÜM FRAGMANI

GÜLCEMAL DİZİSİNİN KONUSU

Annesi Gülcemal ve Gülendamı, çocuk yaşta terk edip başka bir adamla evlenir. Anneleri gidince babalarının intiharı ile sarsılan Gülcemal ve Gülendam annelerini suçlamaktadır. Zorluk içinde büyüyen Gülcemal ve Gülendam, yıllar sonra kendilerine güzel bir hayat kurarak Bursa’ya dönerler. Gülcemal’in tek amacı annesinden intikam almaktır. İntikam ateşi ile yanıp tutuşan Gülcemal, annesine ait ne var ne yoksa almaya karar vermiştir.

Bursa’ya ilk döndüğü gün gölün kenarında uzun kirpikli bir kızla tanışan Gülcemal, kıza acımasız bir şekilde davranır. Uzun kirpikli Deva, ipek boyama ustasıdır. Aynı zamanda Zafer Pehlivan’ın manevi kızıdır.

Uzun kirpikli Deva, sevgilisi Mert ile nişanlanmak üzeridir ancak Mert, Zafer Pehlivan’ın terk ettiği kızı Gülendam ile tek gecelik bir ilişki yaşamıştır. Gülendam bu tek gecelik ilişkiden hamile kalmıştır. Deva ile Mert’in evlenecekleri gece, Mert Gülendam ile evlenip, İstanbul’da yaşamaya başlamıştır.

Gülcemal, Deva’yı Zafer Pehlivan’ın elinden almak için çabalamaktadır. Deva ise bu intikamın bir parçası olacağından habersizdir.

melis-sezen.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.