Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

img-5046.jpeg

DECAMERON - NETFLIX

The Decameron, pandeminin gölgesinde geçen ve sınıf mücadelesi gibi güncel temaları işleyen bir kara komedi.

1348 yılında, Kara Ölüm’ün Floransa'yı kasıp kavurduğu dönemde, birkaç soylu zenginlikleriyle birlikte vebadan korunmak amacıyla muazzam bir villaya sığınır. Lüks içinde yaşamak üzere hizmetçileriyle beraber bu villaya yerleşen soylular, toplumsal normların ve kuralların tamamen etkisiz hale geldiği bir ortamda bulurlar kendilerini. Bu durum, karakterler arasında kurnazlık ve aşırılık içeren karmaşık bir hayatta kalma mücadelesine yol açar.

ÇİFTE PAZARLIK - NETFLIX

Alan Binder, Meksika'nın en yetenekli rehine pazarlıkçılarından biridir. Bir gün, ülkenin başkanının kaçırılmasıyla karşı karşıya kalır ve bu durum, onu kariyerinin en kritik davasıyla yüz yüze getirir. Başarıyla sonuçlanması gereken bu zorlu süreçte, Binder kendini sadece başkanı kurtarma mücadelesinde değil, aynı zamanda karısını ve evliliğini de kurtarma çabasında bulur. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamında büyük risklerle karşılaşan Binder, bu karmaşık ve tehlikeli görevde hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin geleceğini korumak için büyük bir savaş verir.

images-original-1.png

ADEM'İN TRENLERİ - MUBI

Birbirlerine aşık olan Hacer ve Bekir, evlenmeden önce birlikte olurlar. Ancak kısa bir süre sonra Bekir, Hacer’i terk eder ve Hacer, çevre halkı ve ailesi tarafından dışlanır. Artık kötü bir üne sahip olan Hacer'in adını temizlemesinin tek yolu, Hasan Hoca ile evlenmektir. Bu baskıcı çevreden kurtulmak isteyen Hasan Hoca, kağıt üzerinde bir evlilik yapmayı kabul eder.

Hasan Hoca, yıllarca hem Hacer’e hem de çocuğuna büyük bir sabır ve özveriyle bakar. İşlerin bir gün düzene gireceği umuduyla yaşantısından memnun bir şekilde devam eder. Ancak, başka bir köyden aldığı iş teklifi, her şeyin değişmesine neden olur.

CITY OF GOD - BLUTV

"Tanrıkent," şiddet dolu arka sokaklarda yaşam mücadelesi veren iki arkadaşın öyküsünü konu alıyor. Film, çocukluklarında farklı yollar seçen bu iki arkadaşın gözünden Tanrıkent’in yıkıcı değişimini gözler önüne seriyor. 2002'nin dikkat çeken olay filmlerinden biri olan "Tanrıkent," Rio de Janeiro’nun suçla boğuşan gecekondu mahallelerinde geçen ve izleyiciyi derinden etkileyen bir yapım olarak öne çıkıyor.

var-bunlar-5367.webp

VAR BUNLAR - TODTV

"Var Bunlar", iki yakın arkadaş olan Samet ve Tufan’ın hayatlarının tekdüzeliği içinde yaşadıkları zorlukları ve başlarına gelen olayları anlatıyor. Film, bu iki arkadaşın sıradan yaşamlarında karşılaştıkları engelleri, hayal kırıklıklarını ve mücadelelerini ele alarak, izleyicilere içsel bir keşif ve yaşamın zorlukları hakkında derin bir bakış sunuyor. Hafta sonu bir solukta bitirilebilecek iki sezonluk eğlenceli dizi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.