Hasanoğlan mezunları buluşuyor

1987 yılından bu güne geleneksel hale gelen Hasanoğlan mezunları buluşması bu yıl yine renkli etkinliklere sahne olacak. Başkan Erkan Keleş, “Bu yıl büyük bir katılımla yine bütün mezunlarımızı bekliyoruz. Onları ağırlamak bizim için onurdur” dedi.

Hasanoğlan mezunları buluşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Hasanoğlan Mezunları Derneği tarafından okul yerleşkesinde bu yıl 30’ncusu düzenlenecek olan buluşma için son hazırlıklar tamamlandı sıra mezunlarda. Eski adıyla Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Lisesi mezunları büyük buluşma için yurdun dört bir yanından Cuma akşamından itibaren Hasanoğlan’a gelmeye başlayacak.

30 YILDIR DÜZENLENİYOR

30 yıldır temmuz ayının ilk haftasındaki buluşan mezunlar hem hasret gideriyor hem de yeniden okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Hasanoğlan Mezunlar Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Mezunlar Buluşması’nın son hazırlıklarını tamamladı. Piknik ve şenlik havasında yoğun bir katılımla geçecek olan buluşmada öğrencilik yılları hatırlanacak, anılar yeniden tazelenecek. Mezunlar buluşmasına Hasanoğlan Mezunu olarak Iğdır Valiliğine atanan Enver Ünlü, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Profesörlerinden Fazlı Erdoğan, İl Kültür Müdür Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi avukatları, RTÜK avukatları ve uzmanları, Gazi Üniversitesi hocaları, okul müdürleri, ilçe milli eğitim müdürü başta olmak üzere 1950 ile 2015 yıllara arasında mezun olan bütün öğrenciler davetli. Öte yandan gecede Türk Halk Müziği Sanatçı Elçin Can ve Hasanoğlan mezunu Tayfun Hakan Kağan’da sahne alarak mezunların keyifli bir gece geçirmesini sağlayacaklar.

BÜYÜK İLGİ VAR

Hasanoğlan Mezunları Derneği Başkanı Erkan Keleş, bu yılki buluşmanın çok katılımlı ve çok kapsamlı bir buluşmaya sahne olacağını ifade etti. Başkan Keleş, 1987 yılından bugüne kadar geleneksel olarak düzenlenen buluşmaya büyük bir ilginin olduğu ifade etti. Keleş, mezunlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz, bu yıl geçen yıllara göre daha fazla mezun arkadaşımızı okulumuzda ağırlamaktan büyük keyif ve onur duyacağız. Mezunlar buluşmasına bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.