Her Şey Aşk İçin filminin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Her Şey Aşk İçin filmi ilk kez TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmi merak edenler filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. İşte Her Şey Aşk İçin filmi hakkında tüm merak edilenler....

Her Şey Aşk İçin filminin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
Yayınlanma:

Yönetmenliğini Ahmet Kapucu’nun yaptığı Her Şey Aşk İçin filmi ilk olarak 2023 yılında vizyona girmişti. Komedi filminin başrollerinde Zafer Algöz, Safa Sarı ve Gizem Sevim yer alıyor.

HER ŞEY AŞK İÇİN KONUSU

Televizyonda ilk kez gösterilecek olan romantik komedi türündeki filmin konusu şöyle; Sedef ve Alper bir süredir birlikte olup, ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Ancak Alper, Sedef'i ailesinden istemeye gittiğinde Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, Alper'in bedelli askerlik yaptığını öğrenince bu evliliğe onay vermez.

İskender, Alper'in ancak 30 gün boyunca çiftliğinde askeri bir eğitimden geçmesi halinde evlenmelerine izin vereceğini söyler. Bu teklifi hemen kabul eden Alper, isyanlar içerisinde İskender'in verdiği eğitimleri tamamlamaya çalışır. Ancak bu süreçte Alper, İskender'in bir vasiyetini keşfeder. Alzheimer olan İskender'in ölmeden önce bu vasiyetini yerine getirmek için Alper, dedeyle birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.