İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni açıklama: Şehit sayısı 5'e yükseldi, 19 yaralının tedavisi sürüyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramankazan'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yeni açıklama: Şehit sayısı 5'e yükseldi, 19 yaralının tedavisi sürüyor
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya, yapılan saldırı sonucunda şehit sayısının 5’e yükseldiğini ve 22 yaralıdan 3'ünün taburcu olduğunu 19 yaralının hastanelerde tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, ölü olarak ele geçirilen 2 teröristin kimlik tespit sürecinin devam ettiğini belirterek bu çalışma sona erince hangi örgütün bu saldırıyı yaptığının açıklanacağını belirtti. Yerlikaya ayrıca saldırının yapılış tarzına bakılarak saldırıyı PKK terör örgütünün gerçekleştiğini değerlendirdiklerini de aktardı ve delillerin netleşmesi sonucu kesin sonucun paylaşılacağını dile getirdi.

Terörün insanlık suçu olduğunu belirten Yerlikaya, terörün nefesini kesmek, son teröriste kadar etkisiz hale getirme konusunda kararlı olduklarını belirtti. Yerlikaya, 22 yaralının 3'ünün taburcu olduğunu da söyledi ve 19 yaralının ikisinin durumunun ağır olduğunu aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.