İntihar eden fenomen Kübra Aykut'un intihar mektubu ortaya çıktı: "Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi"

Tiktok fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak intihar etti. Aykut'un intihar etmeden önce geriye bir veda mektubu bıraktığı öğrenilmişti. Mektup ortaya çıktı.

İntihar eden fenomen Kübra Aykut'un intihar mektubu ortaya çıktı: "Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi"
Yayınlanma:

Olay site güvenliği tarafından polis ekiplerine bildirildikten sonra çok sayıda polis, olay yeri inceleme ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Vefat eden Kübra Aykut'un naaşı, özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Kübra Aykut'un geçmişinde kasten yaralama suçundan kaydı bulunduğu öğrenilirken, bıraktığı mektupta “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi.” ifadeleri yer aldı.

Yaşanan olay sonrası, durumu öğrenen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Kübra Aykut'un naaşının bulunduğu hastaneye geldi ve konuyla ilgili polis ekiplerinden ve hastaneden bilgi aldı.

Kübra Aykut'un intiharından kısa süre önce temizlik videosu çektiği de öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.