Istakoz vakasından sonra Rolex tepkisi!

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya platformlarındaki paylaşımıyla gündeme oturdu. Yenişehirlioğlu, kendisini 562 bin TL değerindeki Rolex marka saatiyle poz vererek 'Biz bu milletin ta kendisiyiz' notuyla paylaştı. Ancak paylaşım, kısa sürede geniş çapta tepki topladı ve Yenişehirlioğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.

Istakoz vakasından sonra Rolex tepkisi!
Yayınlanma:

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bu hareketi, daha önce AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın yaptığı ıstakoz paylaşımıyla benzerlik gösterdi. Bursalı'nın ıstakoz paylaşımına gelen tepkiler sürerken, Yenişehirlioğlu'nun lüks bir saatle poz vermesi sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal medya kullanıcıları, Yenişehirlioğlu'nun paylaşımına tepki göstererek, "Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok" gibi yorumlar yaptı.

Yenişehirlioğlu'nun paylaşımının ardından tepkilerin artması üzerine, AKP Grup Başkanvekili paylaşımını sildi. Bu olay, AKP içinde daha önce yaşanan benzer tartışmaları da hatırlattı.

Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun tartışma konusu olmasının ardından, Mamak Belediyesi'nin AKP'li üyesi Salih Kahraman'ın da lüks bir otelde yediği ıstakozla poz vermesi benzer tepkilere yol açmıştı.

İstakoz paylaşımlarının tepki çekmesi üzerine, Şebnem Bursalı'nın Meclis'e gelerek AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan özür dilediği ancak Erdoğan'ın "Çok üzgünüm" diyen Bursalı'ya cevap vermediği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.