İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu tarih verdi!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bugün partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Ankara ve İstanbul adaylarının çok kısa bir süre içerisinde açıklanacağını bildirdi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu tarih verdi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde bugün düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EN AZ 100 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI

Zorlu, Türkiye'nin ekonomik bir buhranla karşı karşıya olduğunu ifade ederek, birçok temel ihtiyacın karşılanamadığını ve emekli maaşlarına yapılan zam oranlarını eleştirdi. Zorlu, ayrıca en az 100 bin öğretmen atamasının yapılması ve özel okullardaki öğretmenlerin ücretlerinin devlet okullarındaki öğretmenlerle dengelenmesi gerektiğini vurguladı.

GAYE ERKAN İDDİALARI

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ve ailesiyle ilgili ortaya atılan iddialara da değinen Zorlu, bu konuda milletin aydınlatılması ve gereğinin yapılmasını beklediklerini belirtti.

İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARI

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zorlu, İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıklayacakları tarihi çok kısa bir süre içinde duyuracaklarını ifade etti. Ayrıca, Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki camide yaşanan olaya da değinen İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, kaymakamın görevini yerine getirdiğini ve İçişleri Bakanlığının soruşturma başlattığını belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.