Kadın giyimde 60 yıllık tecrübe Ankara'da Moda ve Alışveriş Festivali'nde

Ankara Keçiören Ihlamur Kasrı'nda düzenlenen Moda ve Alışveriş Festivali, kadınların ilgi odağı oldu. Büşra Giyim olarak festival’de yer alan Elif Özkök, anadolugazete.com.tr'ye konuştu. 60 yıla dayanan bir geçmişe sahip olduklarını belirten Elif Özkök, "Babam ve dedemden kalan bu mirası sürdürmek bizim için önemli." dedi.

Kadın giyimde 60 yıllık tecrübe Ankara'da Moda ve Alışveriş Festivali'nde
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Moda ve Alışveriş Festivali'nde Büşra Giyim, kadınların ilgisini çekiyor. Festivalde tezgah açan firmanın sahibi Elif Özkök, 60 yıllık tecrübelerini festivalde ziyaretçileriyle buluşturuyor. Festival süresince kaban, şişme kaban ve ceketlerde özel indirimler sunan Özkök, festivalde halkla buluşmanın ve tanıtımın keyifli olduğunu vurgulayarak, "Festivallerde uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunarak hem müşterilerimizi tanıyoruz hem de kalitemizi onlara tanıtıyoruz. Festival, hem alışveriş yapmak isteyenler için uygun fiyat avantajları sunuyor, hem de firmalar için tanıtım fırsatı yaratıyor." şeklinde konuştu.

busra2.jpg

Festival süresince Büşra Giyim olarak özel indirimlerle müşterilere hitap ettiklerini belirten Özkök, geniş ürün yelpazeleri arasında kaban, şişme kaban ve ceketlerin ön planda olduğunu ifade etti.

Festivalin pazar günü saat 22.00’de sona ereceğini dile getiren Özkök, ürünlerinde yüzde 70'e varan indirimlerin olduğunu ve vatandaşları tezgahlarına davet ettiklerini söyledi.

busra.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.