Kiralık araç yüzünden kanlı kavga!

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, kiralık otomobil nedeniyle yaşanan tartışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kiralık araç yüzünden kanlı kavga!
Yayınlanma:

Erikli sahilindeki bir eğlence mekanında güvenlik görevlisi olarak çalışan Caner Çiçek ve arkadaşı Mehmet A., gece saat 02.00 civarında kaldıkları pansiyona döndü.

İddiaya göre, pansiyona geldiklerinde Caner Çiçek, arkadaşı Mehmet A.’dan kiralık olan otomobilini istedi. Mehmet A.’nın bu isteğe olumsuz yanıt vermesi üzerine Çiçek, otomobile zarar vermeye başladı. Bu durum, iki arkadaş arasında şiddetli bir tartışmaya neden oldu.

Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesiyle Mehmet A., yanındaki tabanca ile Caner Çiçek’i göğsünden ve başından vurarak ağır yaraladı. Çiçek olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın bildirilmesinin ardından jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Caner Çiçek’in cenazesi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Edirne Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildi. Jandarma ekipleri, Mehmet A.’yı yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.