Kırıkkale'deki kazada çok sayıda yaralı var

Kırıkkale'de bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda 22 kişi yaralandı.

Kırıkkale'deki kazada çok sayıda yaralı var
Yayınlanma:

ChatGPT

Kırıkkale'de bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda 22 kişi yaralandı.

K.A. tarafından kullanılan 71 M 0127 plakalı minibüs ile E.M.Ü. yönetimindeki 06 MEC 96 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kırşehir kara yolu Yenimahalle Mezarlık Kavşağı'nda çarpıştı.

Kaza haberinin ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Kazada, sürücüler ve araçlardaki yolcular olan Y.K, H.A.U, F.Ö, H.G, M.K, E.Y, Ş.D, E.Ü, Ş.E.A, A.F.T, Y.K, B.Y, Z.D.A, O.Ç.T, G.U, B.Y, G.B, M.Ö.Ö, A.H. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan kara yolunun Kırşehir istikameti, araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Vali Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Makas, kaza hakkında şu bilgileri paylaştı: "Yenimahalle Mezarlık Kavşağı'nda, ışıklarda otomobilin kontrolünü kaybederek dolmuşa çarpması sonucu yaralanmalı bir trafik kazası meydana geldi. Toplamda 22 vatandaşımız yaralandı. Yaralılar Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bir ağır yaralımız var, inşallah onda da bir sıkıntı çıkmaz diye Allah'tan temennide bulunuyoruz. Ekiplerimizle yolun trafiğe açılması ve yaralıların sevki konusunda gerekli çalışmaları tamamladık. Şu anda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.