Kocaeli'de zincirleme kaza

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Kocaeli'de zincirleme kaza
Yayınlanma:

Kocaeli D-100 Karayolu'nda seyir halindeki bir araçtan yola dökülen molozları temizlemek üzere olay yerine Karayolları ve belediyeye ait iş makinesi sevk edildi. Temizlik çalışmalarının devam ettiği sırada meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç karıştı. Kazada 5 kişi yaralanırken, maalesef 1 kişi hayatını kaybetti.

İzmit ilçesi D-100 Karayolu Ankara istikameti Kozluk mevkiinde gerçekleşen kaza, seyir halindeki bir kamyonetin moloz yükünü yola dökmesiyle başladı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye, temizlik çalışmalarını yürütmek üzere Karayolları Genel Müdürlüğü ve belediyeye ait kamyonet ile minibüs gönderildi. Ekipler, yolun temizlenmesi için çalışmalarına başladı ve bu sırada meydana gelen kazada 61 NK 518 plakalı otomobil, belediyeye ait kamyonet ve diğer araçlar birbirine çarptı.

Zincirleme kaza sonucunda 61 NK 518 plakalı otomobildeki 3 kişi ile belediyeye ait kamyonette bulunan 2 personel yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla müdahale edilen kaza yerinde, yaralanan 5 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Ancak 61 NK 518 plakalı otomobilin sürücüsü Muhammet Tuğral, yapılan kontroller sonucu hayatını kaybetti.

Olay yerindeki incelemelerin ardından bölgede temizlik çalışmalarına devam edildi. Hurdaya dönen araçların kaldırılmasının ardından kaza nedeniyle kapatılan karayolu Ankara istikameti, kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatarak kazanın detaylarını tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.