Kolej ilk maçta kayıp

A Grubu’nda Akhisar Belediye, Ankara DSİ, Bakırköy Basket, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Karesi Spor ve Samsun BŞB Anakent mücadele edecek.

Kolej ilk maçta kayıp
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nda karşılaşmaları başladı. Atatürk Spor Salonu, Kepez Turgut Özal Spor Salonu ve Antalya Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarda; B Grubu’nda Bahçeşehir Koleji, Bandırma Kırmızı, Düzce Belediye, Petkim, Selçuklu Belediye ve Türk Telekom, C Grubu’nda ise Afyon Belediye, Antalyaspor, Bursaspor Durmazlar, İstanbulspor Beylikdüzü, OGM Orman Gençlik ve Yalova Group Belediye, takımları mücadele ediyor.

10 SAYIYLA KAYBETTİ

TBL Federasyon kupasının ilk gününde Ankara DSİ ile karşılaşan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı ilk maçını 78-68 kaybetti. İlk periyodu DSİ 22-17 önde geçerken devreyi de 46-31 galip kapattı. Üçüncü devreye de etkili başlayan Ankara DSİ oldu bu periyodu 65-49 önde geçerken çekişmeden ve heyecandan yoksun mücadeleden 10 sayı farklı 78-68 galip ayrılarak turnuvaya galibiyetle başladı.

ANKARA DSİ: Alihan Deniz Genç 6, Murat Kaya 13, Yusuf Berkcan Yananer, Caner Ercan 8, Orçun Tunca 8, Berent Kavaklıoğlu 11, Serkan Kırçe, Önder Külçebaş 5, Keifer Sykes 20 ve Xavier Ray Sanuy 7 sayı ile maçı tamamladı.

HALK ENERJİ TED ANKARA KOLEJLİLER: Göktürk Ural, Batuhan Dikmen 4, Morris Curry 7, Cem Coşkun 10, Yesukan Onar 5,  Uğurcan Aksoy 5,Mert Gizir 13, Yağız Çimen, Burak Erol 12, Yiğit Baran Sarıkaya ve David Weaver 12 sayı ile oynadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.