Köpeklere özel havayolu açıldı!

Köpek sahipleri ve onların sadık dostları için seyahat artık daha konforlu ve lüks hale geliyor. Dünyanın ilk köpeklere özel lüks havayolu olan Bark Air, oyuncaklarla dolu salonlardan rahatlatıcı spa uygulamalarına kadar çeşitli ayrıcalıklarla hizmet vermeye başladı. İç hat uçuşlarında bir köpek ve sahibi için bilet fiyatı yaklaşık 4 bin dolar, uluslararası uçuşlar için ise 6 bin dolar olarak belirlendi.

Köpeklere özel havayolu açıldı!
Yayınlanma:

Bark Air'in uçuşlarında yavru köpekler, kabin içinde serbestçe dolaşırken bir kadeh 'köpek şampanyasının' da tadını çıkarabiliyor. Amerikan şirketi, kendisini "köpeklere özel ilk lüks" havayolu olarak tanımlıyor ve bu iddiasını sunduğu benzersiz hizmetlerle destekliyor.

SADECE 10 BİLET SATIYOR

Şu anda sadece New York'taki Westchester County Havaalanı'ndan Los Angeles'a uçuş gerçekleştiren Bark Air, gelecekte Paris, Milano, Seattle, Florida, Chicago ve Arizona gibi destinasyonlara da seferler düzenlemeyi planlıyor. Bu genişleme planları, köpek sahiplerine ve onların sevimli dostlarına daha fazla seyahat seçeneği sunmayı hedefliyor.

T24'te yer alan habere göre, Bark Air köpekler için herhangi bir boyut veya cins kısıtlaması getirmiyor, ancak köpeklerle seyahat eden tüm sahiplerin 18 yaşın üzerinde olması gerekiyor. İlk uçuşunu New York'tan Los Angeles'a 14 kişilik kapasiteli Gulfstream G5 jetiyle gerçekleştiren havayolu, her uçuşta köpeklerin ve sahiplerinin rahatını sağlamak amacıyla sadece 10 bilet satıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.