Kübra, ikinci sezon onayı aldı

Netflix, Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı ve Taylan Biraderler'in imzasını taşıyan dizi Kübra'nın ikinci sezonunu duyurdu.

Kübra, ikinci sezon onayı aldı
Yayınlanma:

Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği dizi, Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve ikinci sezonu Haziran ayında izleyicilerle buluşacak.

Kübra'nın oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Dizinin ikinci sezonunda, Gökhan'ın Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına bir sınav olarak görmesiyle başlayan mücadelesi anlatılacak. Semavi inancının gücüyle aldığı her kararın artık bir bedeli olduğu yeni çıkmazlarda, Gökhan sadece düşman bildikleriyle değil, aynı zamanda sevdikleriyle ve hatta kendisiyle de savaşmak zorunda kalacak. Gökhan, Semavi olarak seçtiği yolda inancının gücüne sahip çıkarak doğru yolu bulmaya çalışırken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mı? Sorusu ikinci sezonun merakla beklenen detayları arasında bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.