Küçükçekmece'deki kadın cinayetinde önemli gelişme! 7 kişi gözaltına alındı

Küçükçekmece’de evi terk etmek isteyen eşini bıçaklayarak öldüren şahıs ile ilgili soruşturma kapsamında 7 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Küçükçekmece'deki kadın cinayetinde önemli gelişme! 7 kişi gözaltına alındı
Yayınlanma:

Olay, Küçükçekmece’de, Mehmet Akif Mahallesi Karanfil Sokak’ta bulunan bir binanın bodrum katında, öğleden sonra saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Yabancı uyruklu V.E. isimli bir kadın, kayınvalidesi ve kayınpederiyle aynı evde yaşıyordu. Eşi C.E. ile aralarında çıkan tartışma, kısa sürede şiddetlendi ve kadın, tartışmanın ardından evi terk etmek istedi. Ancak kocası C.E., eşinin gitmesine engel oldu ve kadını bıçaklayarak öldürdü. Olaya tanık olan çiftin oğulları, annesini bıçaklayan babasına öfkeyle saldırdı ve onu bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan ilk incelemelerde, evde bulunan kişilerin ifadelerinde çelişkiler tespit edildi. Bu sebeple, olay anında evde bulunan M.İ., A.İ., B.İ. ve şüpheli olarak değerlendirilen M.E., Ş.E., A.E. ve M.E. hakkında gözaltı kararı alındı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.