Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan Fazıl Say'a cevap!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada piyanist Fazıl Say'ın sözlerine yönelik cevap verdi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu'dan Fazıl Say'a cevap!
Yayınlanma:

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu müzisyen Fazıl Say'ın söylediği sözlere yönelik cevap verdi. Mumcu, Say'ın Atatürk Kültür Merkezi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından davet almadığını söylemesi üzerine sosyal medya üzerinden Say'a açıklama yaptı.

SAY'DAN KONSERLERE DAVET EDİLMİYORUM AÇIKLAMASI

Piyano sanatçısı Fazıl Say sosyal medya aracılığı ile İstanbul Atatürk Kültür Merkezi ve Kültür ve Turizm Bakanlığından bir kere bile kendisine davet gelmediğini ve Ankara'da açılan yeni konser salonunda bütün Türk sanatçıların konser verdiğini ancak oraya da davet edilmediğini açıkladı. Dünya üzerinde çok sayıda konser verdiğini dile getiren Say, Türkiye'de kısıtlandığını ifade etti.

SAY BAKANLIĞIN TÜM MEKANLARINDA KONSER VEREBİLİR

Bu durumun üzerine yanlış anlaşılmaları gidermek adına kendi hesabı üzerinden paylaşım yapan Mumcu, Fazıl Say'ı severek takip ettiğini ve kendisinin Say'ın menajerini aradığını ve Antalya Kültür Yolu Festivaline davet ettiğini söyledi. Yoğun yurt dışı programından dolayı Say'ın menajerinin festival için olumsuz yanıt verdiğini söyleyen Mumcu, Atatürk Kültür Merkezi ve CSO Ada Ankara olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığına ait tüm yerlerde Say'ın sanatını icra edebileceğini açıkladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.