Kulu'da sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

Kulu ilçesindeki bir alışveriş merkezi önünde başlayan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü ve bir kişi göğsünden bıçaklandı. Yaralanan kişi hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi.

Kulu'da sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
Yayınlanma:

Olay, Kulu ilçesindeki Atatürk Caddesi'nde bulunan bir alışveriş merkezi önünde gerçekleşti. İddialara göre, aynı mahallede oturan 26 yaşındaki İ.A. ve M.D. isimli şahıslar arasında sözlü bir tartışma yaşandı. Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu M.D., üzerinde bulunan bir bıçakla İ.A.'yı göğsünden yaraladı. Olayın duyulması üzerine, çevredekilerin ihbarıyla sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralı İ.A. önce Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesi'ne hava ambulansıyla sevk edildi. Şüpheli M.D. ise polis ekipleri tarafından yakalanarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayın tarafları arasında geçmişte kız isteme ve nişan olayı yaşandığı, ancak nişanın bozulmasıyla aralarında husumet olduğu iddia edilmektedir. Soruşturma olayla ilgili devam etmektedir.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.