Kurban Bayramı'nda ücretsiz bu yollar ücretsiz!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, vatandaşlara güzel bir haber geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyollar ve köprüler, bayram tatili süresince ücretsiz olacak. Ancak, yap-işlet-devret modeli ile işletilen otoyollar ve köprüler ise ücretli olmaya devam edecek.

Kurban Bayramı'nda ücretsiz bu yollar ücretsiz!
Yayınlanma:

Resmi Gazete'de yer alan detaylara göre, ücretsiz geçiş uygulaması 15 Haziran Cumartesi günü saat 00.00'da başlayacak ve 24 Haziran Pazartesi günü saat 07.00'a kadar devam edecek. Bu süre zarfında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü de ücretsiz olarak kullanılabilecek.

MARMARAY VE METRO SEFERLERİ DE ÜCRETSİZ OLACAK

Kurban Bayramı boyunca, Marmaray ve metro seferleri de ücretsiz olacak. 16 Haziran Pazar günü saat 00.00'dan başlayarak 19 Haziran Çarşamba günü saat 00.00'a kadar Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferlerinden ücretsiz yararlanılabilecek. Aynı zamanda, belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de bu süre boyunca ücretsiz olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.