Kuyu-10’ operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Kuyu-10’ operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda Karabük, İstanbul ve Ankara’da adı geçen operasyonların düzenlendiğini belirtti.

Operasyonlar neticesinde Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini ve bu örgütün elebaşlarının da aralarında bulunduğu toplam 11 şüphelinin yakalandığını ifade etti. Yerlikaya, yapılan çalışmalar sonucunda örgüt üyelerinin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit ve uyuşturucu madde ticareti gibi suçları işlediklerinin tespit edildiğini aktardı.

Operasyonlar sırasında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve dokümanın ele geçirildiğini de belirten Bakan Yerlikaya, güvenlik güçlerinin kararlılıkla yürüttüğü operasyonların, organize suç örgütlerine karşı etkin mücadeleyi sürdüreceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.