'Mahzen-28' operasyonlarında çok sayıda şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen "Mahzen-28" operasyonlarında yasa dışı silah imalatı ve kaçakçılığı yapan 41 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

'Mahzen-28' operasyonlarında çok sayıda şüpheli yakalandı!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen 'Mahzen-28' operasyonlarının başarıyla tamamlandığını belirtti.

Operasyonlar kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova'da düzenlenen operasyonlarda 41 şüphelinin yakalandığını ifade eden Yerlikaya, operasyonlar neticesinde 137 tam otomatik uzun namlulu silah, 340 tam otomatik uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası, 70 yiv ve seti açılmış tabanca namlusu, 866 polimer tabanca gövdesi, 123 tabanca sürgüsü, 100 tam otomatik silah üst gövde takımı ve 100 dipçik ele geçirildiğini aktardı.

Yerlikaya, şüphelilerin yasa dışı silah üretimi ve ticareti yaptıklarının belirlendiğini ve çok miktarda silahı bütün ve parça halinde naklettikleri ile organize suç örgütleri ile narkotik suç örgütlerine silah temin ettiklerinin tespit edildiğini vurgulayarak, "Aziz milletimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerinin ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek." şeklinde konuştu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.