Masterchef Türkiye All Star yeni bölümde ne oldu? Masterchef’te ilk yedek kim? Masterchef Türkiye 2023 6. Bölümü kim kazandı?

Masterchef 2023 yeni bölümü yayınlandı. Sevilen yarışma programı Masterchef’in yeni bölümünde ne oldu? Masterchef’in ilk yedek ismi kim oldu? Masterchef Türkiye 2023 son bölümü kim kazandı? Detaylar haberimizde…

Masterchef Türkiye All Star yeni bölümde ne oldu? Masterchef’te ilk yedek kim? Masterchef Türkiye 2023 6. Bölümü kim kazandı?
Yayınlanma:

Masterchef Türkiye All Star yedeklerden kazanan yarışmacı dün gece belli oldu. 2023 sezonunda All Star heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef All Star'ın 19 Haziran tarihli 6. son bölümünde, Ana kadroya giremeyen isimler yedek kadroda yer almak için mücadele etti. Yarışmacılar Danilo, Mehmet ve Yılmaz Şef'in verdiği yemekleri en iyi şekilde yapmaya çalıştı. İki aşamalı etapta en başarılı tabağı yapan iki yarışmacı, MasterChef yedek kadrosuna seçilerek önlüğü kazandı. Gecenin yemekleri ise horhor kebabı ve kişniş ile nohutla yaratıcı yemek oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı? İşte, MasterChef yedek yarışmacı kadrosuna seçilen isimler.

MasterChef All Star kadrosu şekillenmeye başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star'da 2018-2019 yılı yarışmacıları, yedek kadroya seçilebilmek için mücadele verdi. Mutfakta kıran kırana karşılaşmanın yaşandığı gecede, ana kadro hayali kuran yedek yarışmacı adayları iki aşamalı etapta bir kez daha hünerlerini gösterdi. Horhor kebabının yapıldığı ilk turda yedeklere Hakan seçilirken, yaratıcılık turunda ise kazanan Faruk Batuhan ve Mustafa oldu.

MASTERCHEF ALL STAR KADROSU

Hafta boyunca gerçekleşen eleme turları ile ana kadroya giren isimler sırasıyla; Güzide, Suna, Eda, Batuhan ve Rıfat olmuştu. Masterchef Türkiye All Star, 2020-2021 sezonu yarışmacıları ile devam edecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.