MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler yaşandı? Şenay Salam turu geçti mi?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir üçlü eleme turu daha geride kaldı. TV8 ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de, yarışmacılar bugün zorlu üçlü düellolarda bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. İşte üçlü eleme turunun detayları.

MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler yaşandı? Şenay Salam turu geçti mi?
Yayınlanma:

İLK DÜELLO: BATUHAN, HAKAN KADİR

Batuhan, Hakan ve Kadir günün ilk üçlü düellosunda karşı karşıya geldi. Üç genç isimden şefler hamburger yapmasını istedi. Kıyasıya mücadelede 45 dakika sonunda en iyi hamburgeri Hakan yaptı ve adını üst tura yazdırmayı başardı.

İKİNCİ DÜELLO: EZGİ, YUSUF, MEHMET

Ezgi, Yusuf ve Mehmet, günün ikinci üçlü düellosunda Porçini mantarlı Ravioli yapmak için yarıştı. İtalya mutfağına ait yemeği en iyi yapan ve üst tura çıkan Ezgi oldu.

ÜÇÜNCÜ DÜELLO: AKIN, DOĞANCAN, KAĞAN

Akın, Doğancan ve Kağan, İzmir köfte yemeğiyle yarıştı. Üç yarışmacı bir tepsi İzmir köfteyi en iyi yapan kişi olmak için çabaladı ve en başarılı yemeği yapan Akın oldu. Akın adını üst tura yazdırdı.

DÖRDÜNCÜ DÜELLO: GÜLÇİN, ŞENAY, CANSU

Günün son üçlü düellosunda Gülçin, Şenay ve Cansu en iyi Falafel yemeğini yapmak için mücadele etti. Şefler en iyi falafeli yapanın Şenay olduğunu açıkladı. Hayatında daha önce hiç Falafel yapmayan Şenay, en iyi yemeği yaparak büyük takdir topladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.