MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler yaşandı? Kerem Bilginer geçti mi?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir üçlü eleme turu daha geride kaldı. TV8 ekranlarının en popüler yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’de, yarışmacılar bugün zorlu üçlü düellolarda bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele etti. İşte üçlü eleme turunun detayları. Kerem Bilginer turu geçmeyi başardı mı?

MasterChef Türkiye’de son bölümde yaşananlar: MasterChef Türkiye’de üçlü eleme turunda neler yaşandı? Kerem Bilginer geçti mi?
Yayınlanma:

İLK DÜELLO: SEVDET, İKLİM VE SELENAY

MasterChef Türkiye’de günün ilk üçlü elemesinde Sevdet, İklim ve Selenay yarıştı. Sevdet, İklim ve Selenay en iyi Çökertme Kebabını yapmak için mücadele etti. Şefler üç genç isimden en başarısız yemeği yapanın Selenay olduğunu belirtirken en iyi yemeği yaparak üst tura çıkan ise Sevdet oldu.

İKİNCİ DÜELLO: MEHMET, FURKAN VE ALPER

MasterChef Türkiye’de günün ikinci üçlü elemesinde Mehmet, Furkan ve Alper yarıştı. Üç isim en iyi Viyana usulü Dana Şinitzel yemeğini yapmak için mücadele etti.

İlk turda yaptığı yemeklerle dikkat çeken üç ismin mücadelesinde Alper Öztamur en iyi yemeği yaparak adını eleme finali turuna yazdırdı.

ÜÇÜNCÜ DÜELLO: EDA, SENA VE ZEHRA NUR

MasterChef Türkiye’de günün üçüncü üçlü elemesinde Eda, Sena ve Zehra Nur yarıştı. Şefler 3 genç kadın yarışmacıdan en iyi Avcı böreğini yapmalarını istedi. Zehra Nur istenilen yemeği yapamazken Eda ve Sena arasında en iyi böreğin Eda tarafından yapıldığı belirtildi. Eda adını final turuna yazdırdı.

DÖRDÜNCÜ DÜELLO: BERKAY, KEREM VE MEHMET

İlk turda yaptığı yemeklerle dikkat çeken üç isim günün son üçlü elemesinde karşı karşıya geldi. İlk turda şeflerle halay çeken Şanlıurfalı Mehmet, Amerika’da çalışan Kerem ve ilk turda yemeğiyle şefleri etkileyen Berkay, asma yaprağında sardalya yemeği yapmak için mücadele etti.

En iyi yemeği yapan isim Kerem Bilginer oldu ve adını üst tura yazdırdı. Kerem yarışma sonunda şefleri dinlemenin önemine vurgu yaptı.

Son üçlü tur günü geride kalırken bugünden itibaren final elemesi heyecanı başlayacak ve Masterchef 2024'ün ana kadrosuna seçilecek ilk isim belirlenecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.