MasterChef Türkiye'ye bu hafta kim elendi? 6 Ekim Pazar günü MasterChef'e veda eden isim herkesi şaşırttı

MasterChef'te eleme adayları kimler? 6 Ekim Pazar günü MasterChef yarışmasına kim veda edecek ve MasterChef'te kim elendi soruları gündeme geldi. MasterChef programında elenen isim Ayşe Ekiz oldu.

MasterChef Türkiye'ye bu hafta kim elendi? 6 Ekim Pazar günü MasterChef'e veda eden isim herkesi şaşırttı
Yayınlanma:

MasterChef Türkiye'de bu hafta yine nefes kesen bir eleme gecesi yaşandı. Haftanın eleme adayları, takım oyunlarının ardından netleşti. Mavi takım kaptanı Zübeyde’nin liderliğinde mavi takım, Semih’in kaptanlığındaki kırmızı takımı 3-0 yenerek büyük bir başarı elde etti. Ancak bu galibiyete rağmen, kırmızı takımın yarışmacıları arasında eleme stresi yaşandı. Eleme potasına giren isimler; Muratcan, Nevzat, Semih, Eda, Alper ve Şirin oldu. Son olarak Ayşe de eleme potasına dahil edilince, toplam 7 kişi arasında kıyasıya bir mücadele başladı.

MasterChef'te Bu Haftanın Eleme Adayları:
- Muratcan
- Nevzat
- Semih
- Eda
- Alper
- Şirin
- Ayşe Ekiz

OLAYLI İLK TURDA CEZALAR HAVADA UÇUŞTU

İlk eleme oyununda, yarışmacılar mercanköşk kullanarak yaratıcı yemekler yaptı. Eda ve Şirin, yukarıdan aldıkları alışveriş listesine göre kural dışı alışveriş yaptıkları için 5 dakika ceza aldı. Bu aşamada Semih, Nevzat ve Muratcan başarılı yemekler hazırlayarak bir sonraki haftayı garantiledi. Kalan dört yarışmacı ise Danilo Şef'in yemeğini yaparak bir üst tura geçmeye çalıştı. Eda, bu oyunda en başarılı yemek yaparak potadan kurtuldu, ardından Alper de başarılı performansıyla elemeyi atlattı.

Son ikiye kalan isimler Şirin ve Ayşe Ekiz oldu. Şefler, yapılan değerlendirme sonucu en başarısız yemeği Ayşe Ekiz'in yaptığını açıkladı. Başvuru videosunda küçükbaş hayvan çobanlığı yaptığı dönemdeki görüntülerle sempati toplayan ve MasterChef’te gösterdiği mücadeleyle büyük bir kitle tarafından sevilen Ayşe, gözyaşları içinde yarışmaya veda etti.

Bu hafta MasterChef’ten elenen isim Ayşe Ekiz oldu. Ayşe'nin vedası, hem stüdyoda hem de ekran başındaki izleyiciler arasında büyük üzüntüye yol açtı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.