MasterChef'te haftanın son eleme adayı belli oldu! 7. eleme adayı kim?

MasterChef'te eleme heyecanı! Haftanın son eleme adayı kim? Eleme potasına giren 7 yarışmacıdan biri yarışmaya veda edecek! İşte MasterChef son hafta eleme adayları...

MasterChef'te haftanın son eleme adayı belli oldu! 7. eleme adayı kim?
Yayınlanma:

MasterChef Türkiye’de bu haftanın son eleme adayı, büyük heyecana sahne olan bireysel mücadele sonucunda belirlendi. Eleme potasına gitmeyen yarışmacılar, haftanın 7. eleme adayını belirlemek için kıyasıya bir mücadele verdi. Yarışmacılar, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısında en iyi yemeklerini sunarak potadan kurtulmaya çalıştılar. Bugünkü konsept, Maraş yöresine ait "Eli Böğründe" yemeği oldu. Bu özel yemeğin MasterClass'ını ise ünlü şef Ali Çuhadar verdi.

İLK ETAP: ‘ELİ BÖĞRÜNDE’ MÜCADELESİ

Haftanın son eleme yarışında yarışmacılar, konuk jüri üyesi Ali Çuhadar ustanın eşliğinde "Eli Böğründe" yemeğini en iyi şekilde hazırlamaya çalıştılar. Bu etapta başarılı olan isimler Şirin, Eda, Semih, Beyza ve Kaan oldu. Bu dört yarışmacı, eleme potasına girmekten kurtulurken, diğer yarışmacılar ikinci etaba kaldı.

tnt-web-838088246678933d31577.jpg

İKİNCİ ETAP: ELEME POTASINDAN KURTULMA MÜCADELESİ

İlk etapta başarılı olamayan yarışmacılar, ikinci etapta potaya girmemek için tekrar mücadele etti. Bu aşamada en kötü performansı sergileyen yarışmacı Alper oldu ve haftanın 7. eleme adayı olarak potaya girdi.

t-159465098464f98322694e7.jpeg

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Bu hafta MasterChef Türkiye’de eleme potasına giren isimler şu şekilde sıralandı:

  1. Onur
  2. Eda
  3. Nigar
  4. Akın
  5. Nevzat
  6. Emre
  7. Alper

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.