Mehmet Şimşek iddialarına yalanlama geldi!

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan “Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek'e bir uyarı iletti” iddialarına Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yalanlama geldi.

Mehmet Şimşek iddialarına yalanlama geldi!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e 'ekonomide somut düzenleme olmadığı için' uyarı ilettiği iddialarına yalanlama geldi. Geçtiğimiz günlerde gündeme düşen iddialar kapsamında Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bir açıklama paylaştı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek'e bir uyarı iletti” iddiası doğru değildir'' denilerek bir açıklama paylaşıldı.

Açıklamada, Mehmet Şimşek'in ve ilgili kurumların Türkiye ekonomisinin hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden yapılan açıklama şöyle:

''Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide somut bir düzelme olmadığı için Mehmet Şimşek'e bir uyarı iletti” iddiası doğru değildir. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ilgili tüm kurumlar, Türkiye ekonomisinin hedeflerine ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Piyasalarda güvensizlik ve tedirginlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan spekülatif haberlere itibar etmeyiniz.''

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.