Mehmet Yiğiner'den Nizip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na ziyaret!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve beraberindeki heyet Nizip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Mehmet Yiğiner'den  Nizip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na ziyaret!
Yayınlanma:

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkan Vekili İbrahim Yılmaz, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Özcan, Ercan Soydaş, Mehmet Emin Tuğrul ve Hüseyin Binay ile birlikte Nizip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, Nizip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Kılıçparlar ve yöneticilerinin yanı sıra Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ünal Akdoğan ve Gaziantep Kamyoncular Odası Başkanı Mustafa Kellecioğlu da hazır bulundu.

ULAŞIM ESNAFININ SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaretin ana gündemi, Nizip ilçesindeki ulaşım esnafının sorunları, istek ve talepleri oldu. TŞOF heyeti, esnafın karşılaştığı zorlukları ve çözüm önerilerini detaylı bir şekilde ele aldı. Ayrıca, Nizip ilçesi özelinde yaşanan sıkıntılar ile Türkiye genelinde ulaşım esnafını ilgilendiren konular da kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Genel Başkan Vekili Yılmaz, bu sorunların çözümüne yönelik hayata geçirilecek planlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TEŞEKKÜR VE TAKDİR

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, ziyaret sırasında, Nizip Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Kılıçparlar başta olmak üzere tüm yerel yöneticilere, esnaf odası başkanlarına ve katılımcılara ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti. İbrahim Yılmaz, bu tür ziyaretlerin esnafın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.