MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP, bölücü terör örgütünün kafesindedir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" açık hava toplantısında konuşma gerçekleştirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP, bölücü terör örgütünün kafesindedir
Yayınlanma:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP'li Büyükşehir Belediyesi ile hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır. İş bilmeyenlere, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun demeliyiz." dedi.

MHP lideri Bahçeli, "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" Mersin Mitingi'nde yaptığı açıklamada, "CHP'li Büyükşehir Belediyesi ile hayal kırıklığı devasa boyutlara ulaşmıştır. Devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır." ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

- Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere uğurlar olsun demeliyiz

- Liman ve lojistik kenti olan Mersin ayak bağlarını söküp atacak. Yalan ve yıkım belediyeciliğinin 63 günlük süresi kaldı.

- Fitne ne kadar yaygın ve yoğun olsa da fedakarlıkla bezenmiş, faziletli gönüllerin dua ve desteğiyle karşımıza dikilen her müşkülü aşacağız.

- Gazze'de kahredici bir insani dram yaşanıyor. İsrail soykırım suçu işliyor. Artık bu kan durmalı, silahlar susmalıdır. İsrail Filistin arasında barış sağlanmalı, 2 devletli çözüm iklimi oluşmalıdır.

- Filistinli mazlumlara karşı işlenen savaş ve soykırım suçunun cezasız kalmaması uluslararası toplumun vicdan ve insanlık borcudur.

- Ayağımıza çelme takmak için vaziyet alanların bilincindeyiz. Türkiye'yi zora sokmak, iç sorunlara gömülmesini sağlamak için terör örgütlerini kullanıyorlar. Kiralık katilleri üzerimize salıyorlar.

- ABD'nin Suriye ve Irak'tan tamamıyla çekilmesinden başka makul, mantıklı, akla yatkın ve adil bir seçenek kesinlikle yoktur. Türkiye, ABD ile sınır olmaktan rahatsızdır.

- Terörün kökünü kazımak boynumuzun borcudur. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadele sonuna kadar devam edecektir. DEM'lenmiş CHP, bölücü terör örgütünün kafesindedir.

- Türkiye'nin ne geçmişinde ne de geleceğinde zillete yer yoktur. Terör örgütleriyle can ciğer kuzu sarması olanlara kanacak bir Allah'ın kulu artık kalmamıştır.

- Mersin bizim, Türkiye hepimizindir. Barışmak ve kucaklaşmak için fırsat arayan vatandaşlarımızı MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na davet ediyorum.

"CHP, BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KAFESİNDEDİR"

CHP, bölücü terör örgütünün kafesindedir. Tezkereye 'hayır' diyen CHP'dir. TBMM'de terör saldırılarına karşı hazırlanmış ortak metinlere imza atmayan CHP'dir. Yönetimi altında bulunan belediyeleri bölücülere teslim eden CHP'dir. Bugünkü CHP bitmiştir, tükenmiştir, iflas etmiştir. Bugünkü CHP esirdir, işgal edilmiştir. Mersin'i 'demlenmiş' CHP'den arındırmak milli huzurumuz adına mecburiyettir."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.