Mithatpaşa-Meşrutiyet Üstgeçidi kaldırılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan “Kızılay bölgesindeki yaya üst geçitlerinin yenilenmesi veya kaldırılması kararı gereğince” Mithatpaşa Caddesi-Meşrutiyet Caddesi kesişiminde yer alan üstgeçidin söküm işlemlerine başlandı.

Mithatpaşa-Meşrutiyet Üstgeçidi kaldırılıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

 

HABER MERKEZİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak söküm işlemleri nedeniyle Meşrutiyet Caddesi’nin Atatürk Bulvarı ile Mediha Eldem Sokak arasında kalan kısmı ile Mithatpaşa Caddesi’nin Kızılırmak-Yüksel Caddeleri arasında kalan kısmı, 3 gün süreyle 22.00-06.00 saatleri arasında taşıt trafiğine kapatılacak. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafik akışını engellememek, yaya ve sürücülerin de güvenliğini tehlikeye atmamak için üstgeçidin söküm işlemini başlatırken, Cumartesi ve Pazar günleri de sabah saatlerine kadar çalışarak, söküm işlemlerini tamamlayacak. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NDE KARAR ALINMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayında yaptığı toplantıda, Kızılay bölgesinde yer alan ve uzun zamandan beri hizmet veren, tüm üst geçitlerin incelenerek, gerekli görülmesi durumunda kaldırılması ve yerlerine yenilerinin yapılması, ayrıca onarımları mümkün olanların da tamiratlarının gerçekleştirilmesine ilişkin önerge oybirliği ile kabul edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.