Motorin fiyatı, tarihinde ilk defa bu fiyata geldi: Yeni zam bu gece

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren akaryakıt zamlarına bir yenisi daha eklendi. Bu geceden itibaren motorine bir zam daha geliyor.

Motorin fiyatı, tarihinde ilk defa bu fiyata geldi: Yeni zam bu gece
Yayınlanma:

Gece yarısından itibaren geçerli olacak olan güncelleme ile motorin fiyatlarına 1 lira 38 kuruş zam yapılacağı bildiriliyor. Bu gelişme, motorin fiyatlarına 9 günde 3'üncü zammın geleceği gerçeğini yansıtıyor. Benzin fiyatları ise bu gece için bir değişiklik öngörülmüyor.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve döviz kurlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarına bir dizi zammı beraberinde getiriyor. Yılın başında motorin fiyatları litre başına 37,17 lira seviyesindeyken, son 9 günde üçüncü kez zam alarak 41 liranın üzerine çıkmıştı.

Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına bir zam daha gelerek litre başına 1 lira 38 kuruş eklenmiş olacak. Bu durum, mazot fiyatlarının tarihinde ilk defa 42 liranın üzerine çıkmasına neden olacak.

Öte yandan, benzine ise 24 Ocak'ta yapılan 1 lira 43 kuruşluk zammın ardından şu an için yeni bir zam ya da indirim beklentisi bulunmuyor.

Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

  • Benzin: 39,03 TL
  • Motorin: 40,92 TL
  • LPG (Otogaz): 20,29 TL

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.