Muğla'da 'Opus Müzik Festivali' başladı

Muğla Bodrum'da Aşık Veysel ve Zeki Müren'in anılacağı 'Opus Müzik Festivali' başladı.

Muğla'da 'Opus Müzik Festivali' başladı
Yayınlanma:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, halk ozanı Aşık Veysel'in türküleri, Zeki Müren'in de şarkılarıyla anılacağı 'Opus Müzik Festivali' başladı.

İZLEYENLER DOYASIYA EĞLENDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleriyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenen festivalin ilk etkinliğinde, Balkan Orkestrası eşliğinde klarnetçi İsmail Lumanovski sahne aldı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde izleyenler doyasıya eğlendi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçılar konser sonunda ayakta alkışlandı. Festivalin düzenleme komitesinden yapılan açıklamada, festivalle doğayı koruma konusunda farkındalık oluşturulması hedeflendiği belirtildi.

Festival, 3 Eylül'de Coşkun Karademir'in "Aşık Veysel Konseri" ile devam edecek. Konserlerin ücretsiz olarak Bodrum Kalesi ve Le Chic Bodrum'da düzenlediği festivalde, "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in şarkılarını solist Bekir Ünlüataer, 7 Eylül'deki konserde yorumlayacak. "Flört" ve "Yansımalar" adlı grup ile Türk Yıldızları Senfoni Orkestrası da festival kapsamında sahne alacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.