O şirket duyurdu: İnternet ücretlerine zam kapıda!

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, 1 Temmuz 2024 itibarıyla geçerli olacak şekilde internet tarifelerine zam yapacağını duyurdu. Şirketin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, zam oranının ortalama yüzde 15 olacağı belirtildi.

O şirket duyurdu: İnternet ücretlerine zam kapıda!
Yayınlanma:

Açıklamada, "1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Karar'ın haberine göre, zamdan yalnızca taahhütsüz müşterilerin etkileneceği, taahhütlü müşterilerin ise taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat artışından etkilenmeyeceği vurgulandı. Taahhütsüz müşteriler ise avantajlı kampanyalara katılarak fiyat değişikliklerinden etkilenmeden hizmetlerine devam edebilecek.

YENİ FİYATLAR NASIL OLACAK?

Zam sonrası bireysel ve kurumsal tarifelerde en düşük internet paketinin fiyatı 650 TL'den 755 TL'ye, en yüksek hız sunan limitsiz paketin fiyatı ise 1500 TL'den 1720 TL'ye yükselecek.

Ayrıca, hat dondurma işlemi ücreti 300 TL'den 360 TL'ye, hat kapatma ücreti 179 TL'den 225 TL'ye, devir ücreti 209 TL'den 249 TL'ye ve nakil ücreti ise 450 TL'den 540 TL'ye çıkarılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.