Ömer Çelik: “ABD İsrail ordusunun masumları öldürmesine izin verdi”

AK Parti MKYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik kameralar karşısında.

Ömer Çelik: “ABD İsrail ordusunun masumları öldürmesine izin verdi”
Yayınlanma:

Cumhrbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası Parti Sözcüsü Ömer Çelik kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Çelik, İsrail'in katliamlarına ve batı dünyasının sessizliğine vurgu yaptı. Çelik, İsrail’in bütün dünyanın gözünün önünde sürdürdüğü katliamlarda her 10 dakikada bir masum çocuğun hayatını kaybettiğini ve yaklaşık 500 bin Filistinlini ölüme terk edilmiş şekilde yaşamaya çalıştığını dile getirdi.

İsrail’in hem katliamları sürdürdüğü hem de devlet eliyle hırsızlık yaptığını aktaran Ömer Çekil, bu yaşananların batı ülkelerinin de eliyle yapıldığını aktardı.

Ömer Çelik, Guterres’in ilk kez yetkisini kullanarak kalıcı ateşkes için başvurduğunu ancak Amerika'nın tek başına veto yetkisini kullanarak, İsrail ordusunun çocukları, masum kadınları öldürmesine izin verdiğini dile getirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakkında ihraç sürecinin başladığını dile getirerek şunları söyledi: "Faruk Koca'nın partimizden ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevki gerçekleşmiştir"

Çelik, Avrupa Birliği'ne de 'Fasıl açma' çağrısında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.