Ömer Çelik: "Yenidoğan Çetesi" ile kararlı mücadele sürecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da partisinin ilçe kongresinde yaptığı konuşmada, İstanbul'daki "Yenidoğan çetesi" soruşturmasına değinerek, bu cinayet şebekesiyle mücadelede taviz vermeyeceklerini vurguladı.

Ömer Çelik: "Yenidoğan Çetesi" ile kararlı mücadele sürecek
Yayınlanma:

Çelik, "Bu cinayet şebekesinin kökünü kazıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi. AK Parti Sözcüsü Çelik, Gazze'deki kadınlar ve çocuklara yönelik soykırımı da eleştirerek, "Dünyada insan haklarından bahsedenlerin, siyonizmin destekçisi olması ibretlik bir durum," ifadelerini kullandı. Türkiye’nin, bu konudaki duruşunun önemli olduğunu belirten Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu meselede geri adım atmayan tek lider olduğunu vurguladı.

Yenidoğan çetesiyle ilgili detayların herkesi üzdüğünü belirten Çelik, "Bu cinayet şebekesiyle mücadelede kararlılığımız sürüyor. Masum bebekler için büyük üzüntü duyuyoruz." diye konuştu.

Son olarak, Türkiye'nin vicdanı olduğuna dikkat çekerek, Gazze'deki soykırım ve diğer uluslararası sorunlar karşısında Türkiye'nin duruşunu güçlendireceklerini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.